Candela Bisericii arde pentru toţi!



duminică, 2 iunie 2019

Urăște fapta, nu omul !!!

Venirea Papei este o încercare pentru noi Ortodocși. Ar trebui să înțelegem că Papa nu este aici pentru noi,este pentru Catolici lui. Din păcate foarte mulți de credința ortodoxă l-a primit precum pe propriul lui ierarh. Biserica ortodoxă prin Sfinți  ne-a învățat ca să nu urâm omul,ci fapta lui. Tot omul este creația lui Dumnezeu.
    A fi ortodox înseamnă pe jumătate mântuit,noi avem obligația de a lupta pentru mantuirea totală. Însă daca esti ortodox și esti plin de ură, esti mai rău decât un eretic. Uni urăsc preoți, li se pare lor că fura mai mult decât ei. Urăsc catolici,sectari,țigani, maghiari și alte nații, crezând că e bine pentru mantuirea lor. Așa ne apropiem de iad,nicidecum înspre împărăția pregătită pentru noi.
   Acum dacă a venit Papa,cel care este plin de erezi, nu înseamnă decât o provocare, o provocare de a o arăta că noi suntem cei care continuăm legile lăsate  de apostoli. Însă mulți  cred că ar fi bine să  fim uniți în credință, nimănui nu-i pasă că, catolici au plecat de lângă noi,și ar trebui să se întoarcă ei la noi,nicidecum noi .
   Ps. La urmă vreau sa subliniez faptul că am dat de câțiva  ortodocsi, care merg pe calea bună, însa au o ură de nedescris. Ură asupra preoților, a țiganilor, maghiarilor etc. Așa nu veți fi niciodată în rai. URĂȘTE FAPTA,NU OMUL!!!

Niciun comentariu:

Legaturii Ortodoxe

  1. MITROPOLII, ARHIEPISCOPII, EPISCOPII ROMÂNEŞTI
  2. BISERICI, MĂNĂSTIRI, PAROHII ROMÂNEŞTI
  3. SITE-URI ALE ALTOR BISERICI ORTODOXE
  4. PAGINI PERSONALE
  5. PAGINI DIVERSE
  6. ALTELE