Candela Bisericii arde pentru toţi!



joi, 23 februarie 2012

Inselarea: Dan Diaconescu si Partidul Poporului


PREOŢI ŞI CREŞTINI ORTODOCŞI, DELIMITAŢI-VĂ DE DAN DIACONESCU, CARE ESTE SUSŢINĂTORUL NOII SECTE NUMITĂ ABUZIV “BISERICA UNIVERSALĂ”!

ÎN DIFERITE ORAŞE ALE ŢĂRII, APROAPE ÎN FIECARE CARTIER, LA SCĂRILE FIECĂRUI BLOC SE LIPESC FLUTURAŞI CA CEL DE MAI SUS, CARE INVITĂ LA O EMISIUNE PREOZELITISTĂ (RĂTĂCITOARE) A CELEI MAI NOI SECTE CE SE AUTOINTITULEAZĂ “BISERICA UNIVERSALĂ”.

CHEMĂM PE TOŢI CREŞTINII ORTODOCŞI – PREOŢI ŞI MIRENI – LA TREZVIE ŞI PRIVEGHERE, LA DELIMITARE DE DAN DIACONESCU ŞI DE PARTIDUL SĂU – “PARTIDUL POPORULUI” [care din nefericire creşte în sondaje], DE TELEVIZIUNEA SA – OTV ŞI DE EMISIUNILE SALE SECTARE ŞI DE SUFLET UCIGĂTOARE!

NUMELE DE “BISERICĂ UNIVERSALĂ” ESTE UZURPAT ŞI RĂPIT BISERICII ORTODOXE, CARE SINGURA ESTE BISERICA CEA “UNA, SFÂNTĂ, SOBORNICEASCĂ (adică UNIVERSALĂ) ŞI APOSTOLEASCĂ” – AŞACUM MĂRTURISIM ÎN SIMBOLUL DE CREDINŢĂ NICEO-CONSTANTINOPOLITAN.

“NU EXISTĂ MAI MULTE BISERICI! NICI MĂCAR DOUĂ!” – NE ÎNVAŢĂ SFÂNTUL FOTIE CEL MARE, PATRIARHUL CONSTANTINOPOLULUI CEL ÎNTOCMAI CU APOSTOLII.

SĂ STĂM BINE ÎN CREDINŢA NOASTRĂ ORTODOXĂ! SĂ LUĂM AMINTE! DEPARTE DE FRAŢII MINCINOŞI AI LUI DAN DIACONESCU, PE CARE ACESTA ÎI PROMOVEAZĂ! VAI DE CEL CE SE SMINTEŞTE – A SPUS DOMNUL -, DAR MAI VAI DE ACELA PRIN CARE VINE SMINTEALA!!!

Biserica Universală, promovată de OTV, generează 1 miliard de dolari pe an. Vezi una dintre vilele „vindecătorului“ de la Sala Palatului- GALERIE FOTO

La nivel internaţional, una dintre sectele cele mai agresive în activitatea lor de a câştiga adepţi este Biserica Universală a Împărăţiei lui Dumnezeu. Promovează vindecarea prin credință, contracost, și renunțarea la orice tratament medical. A ajuns recent și în România, unde este promovată prin OTV și acțiuni organizate la Sala Palatului. În anumite părți ale globului este cunoscută sub numele comercial de „Pare de sufrir” („Nu mai suferi”), titlu publicitar prin care promovează „produsele magice” care se vând la reuniuni: Trandafir de Sharon, sare sfințită, pământ de la Ierusalim, ulei sfânt, toate aduse la Ierusalim, dar „made in New York”. Secta s-a transformat în cea mai mare multinațională braziliană, cu un profit anual de peste un miliard de dolari, neimpozabili. De Ce News vă prezintă unul dintre palatele fondatorului sectei, pseudo-episcopul Edir Macedo.

Există numeroase persoane care renunță la tratamentul medical pentru a se lăsa vindecate de Iisus, prin donațiile pe care le fac Bisericii Universale. Singurul lucru pe care îl obțin este pierderea banilor, căci principiul pe care această sectă funcționează este „cu cât contibui mai mult, cu atât mai binecuvântat ești”. Astfel, o persoană care donează mulți bani va beneficia de o viață ferită de boli, de stres, de vicii, și plină de bunuri materiale: o mașină, o casă, un cont important în bancă.

Această sectă religioasă își are originile în Rio de Janeiro, Brazilia, în anul 1977, atunci când fondatorul ei, Edir Macedo avea numai 20 de ani. Macedo era casier la Loteria Națională înainte de a înființa Biserica Universală.

Religia nu este o afacere, ci afacerea este religia

Activitatea principală a sectei este comerțul. Se oferă orice celui mai bun pastor. Se vând pe bani buni speranțe false, se lasă să se întrevadă o luminiță la capătul tunelului pentru care lumea este dispusă să plătească bine. Există produse pentru oricine, ca și cum ar fi „piața credinței”: ulei de măslin sfânt din grădina Getsemani, apă sfântă din râul Iordan, atingerea veșmintelor sfinte din Ierusalim, batiste sfinte cu Pământ Sfânt, totul „made in Mexico sau New York”.

Această sectă deține al treilea post de televiziune cel mai popular din Brazilia, zeci de posturi de radio, câteva ziare, o bancă și numeroase proprietăți. Ține finanțele sale în secret, dar rapoarte făcute publice au dezvăluit că este vorba de o afacere de peste un miliard de dolari anual.

Foști episcopi ai sectei au dat-o în judecată

Optzeci de foști episcopi ai Bisericii Universale au dat în judecată secta pentru salarii pe care nu le-au primit, în ciuda faptului că majoritatea donaseră tot ce aveau sectei. Numai că deși legăturile acestora cu secta erau comerciale, din punct de vedere legal lucrurile stau cu totul altfel.

Sectă în afara legii, dar suficient de influentă

Sute de procese s-au adunat de-a lungul anilor. Edir Macedo a petrecut ceva timp după gratii, dar se pare că influența pe care a dobândit-o în ultimul timp la nivel mondial îl face din ce în ce mai puternic. Există acuzații și de conexiuni ai episcopilor cu traficanții de droguri. Evaziuni fiscale, împrumuturi de zeci de milioane de dolari fără dobândă sunt numai câteva dintre ilegalitățile din interiorul granițelor Braziliei. Dar ilegalitățile sectei au trecut de mult aceste granițe. În numeroase țări s-au găsit firme controlate de sectă care spălau bani.

SURSA, http://www.dcnews.ro/2011/04/biserica-universala-promovata-de-otv-genereaza-1-miliard-de-dolari-pe-an-vezi-una-dintre-vilele-”vindecatorului”-de-la-sala-palatului-galerie-foto/

Sa vedem si primul congres al partidului si mai exact ce personaje dubioase se perinda pe acolo.

Doru Levi Ilioi – pastor penticostal si jidov sionist, omul ocultei

Se vede si semnul coarnelor, nu mai e nicio indoiala cui slujesc…

Sa fim cu bagare de seama, tendinta simpatiei pentru Partidul Poporului e in crestere. Rad dracii de noi ca ne aruncam singuri in gura lupului.

Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze mintea!


Sursa: http://ortodoxiesaumoarte.wordpress.com

Niciun comentariu:

Legaturii Ortodoxe

  1. MITROPOLII, ARHIEPISCOPII, EPISCOPII ROMÂNEŞTI
  2. BISERICI, MĂNĂSTIRI, PAROHII ROMÂNEŞTI
  3. SITE-URI ALE ALTOR BISERICI ORTODOXE
  4. PAGINI PERSONALE
  5. PAGINI DIVERSE
  6. ALTELE